"Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-mă pe mine, păcătosul."
locas de închinare

Ortodoxia – credință pecetluită cu sânge

sfântul protector

Sfântul Teofan Zăvorâtul "Să-ți scrii pe inimă: cine se înstrăinează de Sfintele Taine, acela este fără har, adică nu Îl are pe Duhul Sfânt. Iar cine nu Îl are pe Duhul Sfânt, acela nu este al lui Hristos."
După Sfinţii Părinţi, cel mai important lucru pe care ar trebui să-l facem - atât în bolile trupeşti, cât şi în cele duhovniceşti, este să ne spovedim cum trebuie. Spovedania este cheia mântuirii si ne ajută să ieşim întăriţi duhovniceşte din necazurile şi din ispitele noastre.

Biserici si mănăstiri ortodoxe vedeti AICI locuri minunate de vizitat

Vizitati în mod virtual locuri sfinte: Intrarea în Sfântul Mormânt, Coloana care s-a despicat cu Sfânta Lumină (1579), Piatra Ungerii, Golgota – locul Răstignirii, Sfântul Mormânt al Mântuitorului, Capela Bisericii Copte, Mormântul lui Iosif, templu ortodox, capela catolica, icoane,.. Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim

Ierusalim - Biserica Națiunilor din Grădina Ghetsimani - Locul de rugăciune si liniste cel mai iubit de Domnul nostru Iisus Hristos din tot Ierusalimul. In Gradina Ghetsimani are loc vânzarea lui Iuda, de aici încep patimile Mântuitorului. In video - o cântare cutremurătoare în Biserica Națiunilor - în fata altarului se află asezată, înconjurată în întregime de o coroană de ghimpi realizată din fier forjat, însăsi piatra pe care Iisus a stat si S-a rugat pentru Sine, pentru Apostoli si pentru întreaga lume, piatra pe care a fost vândut Mântuitorul de către Iuda:

Duminică, 25 noiembrie 2018 - Sfânta Liturghie și slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului Românesc a fost oficiată de:
† Bartolomeu, Arhiepiscopul Constantinopolului - Noua Romă și Patriarh Ecumenic
† Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române
† Hrisostom, Mitropolit de Patra
Slujba de sfințire a Altarului Catedralei Naționale Video
Sfințirea Catedralei Naționale în Anul Centenar Foto

Obiective de vizitat la Roma -Italia

Pelerinaj Roma 1
Biserica San Pietro
Pelerinaj Roma 2
Forumul Roman
Pelerinaj Roma 3
Castelul Sant'Angelo
Pelerinaj Roma 4
Pantheonul
Pelerinaj Roma 5
Fontana di Trevi
Pelerinaj Roma 6
Episcopia Ortodoxă Română a Italiei
Pelerinaj Roma 7
Columna lui Traian
Pelerinaj Roma 8
Muzeele Vaticanului
Pelerinaj Roma 9
Catacombele Sfântului Callist
Pelerinaj Roma 10
Altarul Patriei
Pelerinaj Roma 11
Biserica Sf. Maria a îngerilor
Pelerinaj Roma 12
Colosseo

Album - Lăcaşuri de închinare ortodoxe (clicati pe colturile din dreapta pentru PC, iar pentru dispozitive mobile care nu suporta plug-in Adobe Flash Player clicati aici alunecând cu degetul din partea dreapta în stânga pentru a vedea toate fotografiile)


Pelerinaje în Tara Sfântă, Rusia si Ucraina Video